Scandinavia

Scandinavia 2018-04-19T08:13:40+00:00

Project Description

Kunde:
CIH Scandinavia Hotel A/S
Adresse:
Amager Boulevard 70, 2300 København
Bygherre:
Wenaasgruppen
Udført:
2014-2017
Anlægssum:
Ca. kr. 300 mio.
Arkitekt:
EH Arkitekter ApS
Installationsingeniør:
JL Engeneering ApS
Anvendelse:
Hotel
Entrepriseform:
Totalentreprise
Opgavetype:
Forundersøgelser, udbud og projektering af bærende konstruktioner

referencer_scandinavia_hotel

Beskrivelse

Udvidelse med 11 etager

Ejer af Hotel Radisson Blu Scandinavia Wenaas-gruppen udvider nu det gamle hotel yderligere i højden med 11 ekstra etager. Hotellet, som gennem mange år har præget den københavnske skyline, bliver således Danmarks højeste.

Udvidelsen med 32 meter i højden betyder, at hotellet får 260 ekstra værelser og dermed når op på i alt 804 værelser.

Det firstjernede hotel er oprindeligt tegnet af arkitekten Bent Severin og opført i starten af 70’erne, og i 2012 gennemgik det en større renovering af 470 værelser. Denne renovering fortsættes nu med tilbygningen i højden samt en omfattende renovering af facaden som skal forskønnes med glasbeklædning. De oprindelige skitser til udvidelsen af hotellet er udarbejdet Kim Utzon Arkitekter. Disse skitser er sidenhen bearbejdet af det tidligere Erik Herløws Tegnestue.

hamiconsult a/s har udført projektering af hotellets bærende konstruktioner, herunder forundersøgelser af bygningens oprindelige betonfundamenter til sikring af holdbarheden af det mere end 40 år gamle hotel.

Team


Fatal error: Call to undefined function apc_clear_cache() in /home/www/hamiconsult.dk/wp-content/themes/Avada-Child-Theme/footer.php on line 161