Universitetskollegiet Odense

Home/Boliger/Universitetskollegiet Odense
Universitetskollegiet Odense 2018-04-19T08:17:40+00:00

Project Description

Kunde:
Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik A/S

Adresse:
Campusvej, Odense
Bygherre:
A.P.Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene formaal
Areal:
13.700 m²
Udført:
2015
Entreprenør:
Hansson & Knudsen A/S
Arkitekt:                                                                                                                                                                                                                                                   
C.F. Møller                                                                                                                                                                                                                                                                Ingeniør:                                                                                                                                                                                                                                                                            Niras
Anvendelse:
Kollegium
Entrepriseform:
Hovedentreprise
Opgavetype:
Elementstatik

referencer_universiteteskolegiet_odense

Beskrivelse

Nyt kollegium i Odense

A.P. Møller Fonden har givet Syddansk Universitets studerende et nyt kollegium, der ved sin spektakulære arkitektur vil blive et markant vartegn for både Odense by og universitetet. Kollegiet stod klar til at modtage de nye studerende i september 2015.

I forbindelsen mellem de tre tårne skabes der på hver etage fælleszoner. Den øverste etage er forbeholdt fællesaktiviteter.

Kollegiet placeres på en attraktiv grund i skovbrynet ved indkørslen til universitetet. Beliggenheden, byggeriets høje kvalitet og moderne forhold forventes at tilføre en stor herlighedsværdi for de kommende beboere.

Det nye kollegium til Syddansk Universitet i Odense bygger på tanken om gode fællesskaber. De 250 studenterboliger er placeret i tre forbundne 14-etagers bygninger. Det betyder, at kollegiet er uden bagside og opleves attraktivt 360 grader rundt.

Hvert værelse har egen altan, som både er med til at gøre boligerne attraktive og har en energimæssig funktion: den indeliggende altan hjælper med at styre solindfaldet, så man kan spare betragteligt på energien til køling.

hamiconsult a/s har stået for byggeriets elementstatik.

Team

Projekt beskrivelse

Kategorier:


Fatal error: Call to undefined function apc_clear_cache() in /home/www/hamiconsult.dk/wp-content/themes/Avada-Child-Theme/footer.php on line 161