Home/Sponsorater
Sponsorater 2017-09-12T08:22:23+00:00

Sponsorater

HC Midtjylland

hamiconsult a/s er stolte af at være sponsor for HC Midtjylland, som er en del af den danske håndboldliga for herrer. HC Midtjylland formår at tiltrække et suverent korps af frivillige, der ihærdigt bidrager til alle opgaver før, under og efter kamp. Klubben bidrager derudover til det midtjydske fællesskab, som vi hos hamiconsult a/s værdsætter værdien af i vores hverdag.

Alzheimerforeningen

Op imod 85.000 danskere og 400.000 pårørende lever lige nu med en demenssygdom tæt inde på livet – og der findes ingen kur herfor. Alzheimerforeningen er en medlemsorganisation, der har til formål at sikre bedre vilkår for demente og deres pårørende. De både rådgiver, informerer og støtter forskning i demenssygdomme.

hamiconsult a/s støtter kampen mod demens og bakker op via det årlige “Erhvervssponsorat med Huskekager”.

Familier med kræftramte børn

er en selvstændig, landsdækkende patientorgani-sation, der formidler personlig kontakt og støtte til familier med kræftramte børn og udbreder kendskabet til de vilkår, som børn og unge med kræft og deres familier lever under.
Organisationen blev etableret i 1983 og har i dag over 1.850 familiemedlemmer, der alle repræsenterer en familie, der har eller har haft et kræftramt barn. Hertil kommer et større antal støttemedlemmer.
Størstedelen af arbejdet med gennemførelse af medlemsaktiviteter og arrangementer er frivilligt og ulønnet. Du kan støtte vores arbejde aktivt – også selvom du blot ønsker at være passivt medlem.

Se mere på:
www.fmkb.dk

Dansk Flygtningehjælp

Vi påtager os gerne et socialt ansvar og vi vil gerne have en rød tråd i vores engagement. Det får vi i høj grad ved at støtte iværksættere i verdens brændpunkter. Med en støtte til Dansk Flygtningehjælp ønsker vi at bidrage til, at initiativrige sjæle i en ellers håbløs situation kan skabe en forretning, som forhåbentlig kan være med til at sikre selvforsørgelse. En selvforsørgelse, som giver håb og overskud til fremtiden, og som dermed kan være fundament for en positiv udvikling, som giver en mere sikker fremtid.I Dansk Flygtningehjælps artikel kan du læse mere om støtten til iværksætteri i verdens brændpunkter:
https://flygtning.dk/fileadmin/uploads/pdf/Saadan_kan_du_hjaelpe_PDF/Artikel_Hamiconsult.pdf

Team Lågeshoppen – Uhrskov-Vine.dk

Vi sponserer Team Lågeshoppen – Uhrskov-Vine.dk, som er et stærkt lokalt cykelhold med ca. 30 ryttere inden for MTB og landevejscykling. Holdet deltager i diverse lokale konkurrencer og bidrager derigennem til det lokale miljø ved at holde lokalidrætten i gang.

Se mere på holdet hjemmeside her:
http://www.tluv.dk/

Hørning Håndbold

Vi er stolte af at være samarbejdspartner med Hørning Håndbold. En visionær klub med ildsjæle bag, som forstår værdien af frivillige kræfter og derudover formår at fastholde, anerkende og udvikle eksisterende medlemmer til gavn for foreningens fremtid. Hørning Håndbold er desuden en breddeklub, hvor der er plads til spillere på alle niveauer.

Hørning Håndbold har siden 2013 været en selvstændig forening. I 2014 oplevede Hørning Håndbold en positiv medlemsfremgang, trods en tid, hvor mange øvrige klubber oplevede fald i medlemstal. Denne fremgang har Dansk Håndbold Forbund opdaget og i følgende artikel sat nogle flotte ord på ifm. projekt “Knæk Kurven”, som netop har for øje at vende medlemsnedgangen i dansk håndbold:
http://2dm.dk/?p=3187&id=1455


Fatal error: Call to undefined function apc_clear_cache() in /home/www/hamiconsult.dk/wp-content/themes/Avada-Child-Theme/footer.php on line 161