Borgparken, Silkeborg

//Borgparken, Silkeborg
Borgparken, Silkeborg2021-09-27T12:28:19+00:00

Project Description

Kunde:
SHT A/S

Adresse:
Borgergade, Silkeborg
Bygherre:
Privat investor
Areal:
2.648 m²
Udført:
2014-2015
Arkitekt:
Laban Arkitekter                                                                                                                                                                                                                                                     Ingeniør:                                                                                                                                                                                                                                                      Rønslev
Anvendelse:
Boliger og erhverv
Entrepriseform:
Fagentreprise
Opgavetype:
Elementstatik

referencer_borgparken

Beskrivelse

21 ejerlejligheder tæt på Silkeborg Centrum

PSJ Ejendomsinvest står bag det op til syvetagers høje byggeri Borgparken i Silkeborg. Byggeriet består af 21 ejerlejligheder på mellem 110 og 126 m². Alle lejligheder er enten forsynet med egen have eller med en eller flere altaner samt tilhørende depotrum i kælderen. Borgparken er opført i kvalitetsmaterialer af lokale håndværkere, hvilket garanterer lave – om overhovedet nogen – vedligeholdelsesomkostninger, de kommende år.

Borgparken er opført med tre etager langs gaden. Ved hjørnet trapper bygningen op til syv etager mod øst, hvilket danner en markant tårneffekt i bybilledet. Byggeriet er tegnet af Laban Arkitekter i Silkeborg.

Stueetagen er indrettet til et 250 m² stort butikslokale. Der er etableret et gårdmiljø med grønt område, underjordisk affaldssortering, cykelskur og parkeringspladser med mulighed for tilkøb af vognly.

hamiconsult a/s har udført elementstatik på byggeriet.

Projekt beskrivelse

Kategorier: