Herning Kirke – Tilbygning

Home/Institutioner, Kultur og fritid/Herning Kirke – Tilbygning
Herning Kirke – Tilbygning 2018-05-08T10:50:23+00:00

Project Description

Kunde: Friis og Moltke

Kontaktperson hos kunde: Mikkel Wienberg
Adresse: Østre Kirkevej 1, 7400 Herning
Bygherre: Herning Kirke
Areal: 800 m²
Udført: 2018
Anlægssum:  Ikke anført
Ingeniør: hamiconsult a/s
Entreprenør: Ikke anført
Arkitekt: Friis & Moltke A/S
Anvendelse: Kultur og fritid samt erhverv
Entrepriseform:  Hoved- eller fagentreprise
Opgavetype: Det fulde ingeniørprojekt

Beskrivelse

Herning Kirke

Nyt kirkehus for Herning Kirke opføres som en tilbygning til den eksisterende sognegård. Kirkehuset tager afsæt i den eksisterende bygnings materialevalg, for at bevarer bygningens ydre i samme historiske stil. Det nye kirkehus fremstår af røde vingetegl på facaderne, hvor dele af teglfacaden ud mod Østre Kirkevej fremstår som perforerede teglvægge. Bygningens indre fremstår enkelt med teglgulv og træbeklædte vægge samt lofter.

Kirkehuset består af ca. 800 m2 fordelt på kælder, stue og 1. sal, der tilsammen skal skabe rammen for kirkens arbejde og visioner for fremtiden. I stueetagen opføres et åbent caféområde i forlængelse af ankomstrummet. Yderligere opføres der en stor multisal med blandt andet fokus på børn og unge, foredrag mm. På første sal etableres der kontorrum for kirkens ansatte og tilhørende møderum/frokostrum, hvor der i kælderen er garderobe, aktivitetsrum samt depotrum. Centralt i bygningen placeres et åbent trapperum, som forbinder etagerne.

Team


Fatal error: Call to undefined function apc_clear_cache() in /home/www/hamiconsult.dk/wp-content/themes/Avada-Child-Theme/footer.php on line 161