Let Hal, Ørestaden 53

//Let Hal, Ørestaden 53
Let Hal, Ørestaden 532021-09-27T10:51:43+00:00

Project Description

Kunde:
Vestergaard-Nielsen A/S

Adresse:
Ørestad Boulevard 53, 2300 København S.
Bygherre:
Københavns Kommune
Areal:
1.500 m²
Udført:
2016
Anlægssum:
Ca. kr. 17 mio.
Entreprenør:
Vestergaard Nielsen A/S
Arkitekt:
Vestergaard Nielsen A/S                                                                                                                                                                                                                                     Ingeniør:                                                                                                                                                                                                                                                 hamiconsult a/s
Anvendelse:
Kultur og fritid
Opgavetype:
Projektering af fundamenter + projektgrundlag, energiramme, VVS og kloak

referencer_let_hal_oerestad

Beskrivelse

Ny lethal i København

Lethallen er et koncept, som er udviklet af Lokale- og Anlægsfonden. Lethallen er et byggeri til en lav pris og alligevel æstetisk udfordrende – et byggeri, frigjort for udgiftstunge rum som omklædning, bad og toiletter.

Lethallen arbejder bevidst med daglysindtag og ved at stille færre og mindre krav til eksempelvis varmeisolering muliggør den en lettere eller spinklere konstruktion, som udfordrer samspillet mellem det arkitektoniske udtryk og indholdet. Idéen med lethallen er ikke, at den skal erstatte den traditionelle idrætshal. Der er – som supplement til de mange traditionelle, veltempererede idrætshaller – behov også for prisbillige indendørs idrætsarealer, hvor man f.eks. dyrker idræt i træningsdragt, såfremt temperaturen falder til under 12-15 grader.

hamiconsult a/s har stået for projektering af fundamenter, projektgrundlag, energiramme, VVS og kloak.