Rådhusstrædet, Ikast

//Rådhusstrædet, Ikast
Rådhusstrædet, Ikast2021-08-31T07:41:30+00:00

Project Description

Adresse:
Rådhusstrædet 14 og 16, 7430 Ikast
Bygherre:
Fruehøjgaard + KPC
Areal:
1.840 m²
Udført:
2016
Arkitekt:
Årstiderne Arkitekter                                                                                                                                                                                                                                               Ingeniør:                                                                                                                                                                                                                                                    hamiconsult a/s
Anvendelse:
Boliger
Opgavetype:
Ingeniørprojektering

referencer_raadhusstraede_ikast

Beskrivelse

Nyt boligbyggeri i Ikast

Bygværket omfatter opførelse af to nye boligbyggerier der består af hhv. 8 og 10 helårsboliger fordelt på 5 etager. Byggerierne er placeret på hver sin matrikel, hhv. matr. Nr. 6 OO og 6 ON, Ikast, beliggende ved Kirkegade og Rådhusstrædet.

Bygningen med 8 boliger er private boliger, mens bygningen med 10 boliger er alment byggeri. Bygningerne har hver et grundareal på ca. 230 m² og opføres i ca. 15-16 m’s højde fordelt på 5 etager. Begge bygninger udføres med kælder. Kælderen har et reduceret areal på ca. 125 m² og benyttes til pulterrum.

For det almene byggeri udføres 2 boliger pr. etage, mens der for det private byggeri udføre én stor penthouselejlighed på 4.sal, 2 boliger i etage 1-3 samt 1 bolig i stueetagen. Stueetagen udnyttes desuden til parkering, pulterrum o.lign.

hamiconsult a/s har stået for ingeniørprojektering.

Projekt beskrivelse

Kategorier: